Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk 

Makeni heeft behoefte aan deskundige mensen die kunnen informeren, adviseren, opleiden of gewoon de handen uit de mouwen kunnen steken. Je kunt ook als vrijwilliger werken in het kader van een opleiding.

Hoe je als vrijwilliger geplaatst kunt worden, kun je vinden onder "Naar Makeni". Heb je Makeni bezocht of heb je er als vrijwilliger gewerkt, dan vragen wij je jouw ervaringsverhalen en foto’s op te sturen voor plaatsing op deze website.

Voor ons contactadres, klik hier.

Maak anderen enthousiast door je ervaringen te delen via onze website. Zo draag je bij aan een grotere bekendheid van Makeni. ‚Äč

  • Leerkrachten

  • Hoofd van de school

Op basis van het principe train de trainer zoeken wij leerkrachten die docenten in Makeni verschillende vaardigheden kunnen bijbrengen, zodat zij zélf les kunnen geven, maar ook nieuwe leerkrachten kunnen trainen.

Voor de settlersdorpen worden mensen gevraagd die de mensen ter plekke in praktische opzicht les kunnen geven in landbouw en veeteelt. Het verblijf in de dorpen is erg basic.

Aanmeldings procedure 

Je zoekt via de mail of persoonlijk contact met onze organisatie. 

Hier krijg je de eerste informatie over wat mogelijk en of onmogelijk is.  Wij sturen je een aanmeldingsformulie met je globale aanbod. 

Naar aanleiding hiervan zoek je contact met Makeni in Zambia. 

Zij sturen je een aanmeldingsformulier. De beslissing hangt af of er van je aanbod gebruik kan worden gemaakt en of er plaats is, reken daar 1 tot 2 maanden voor. 

Wij onderhouden ook contact met Makeni over je aanvraag. 

De beslissing over je aanvraag ligt in Zambia.

 

ga terug naar Bezoeken >